Topp Topshop , hatt ASOS , shorts Topshop , veske Proenza Schouler hos Net-a-Porter , sandaler ASOS , ring Juicy Couture hos ASOS , klokke Marc by Marc Jacobs hos ASOS.

Topp Topshop , smykke Lizzie Fortunato hos Shopbop , jakke Acne hos Net-a-Porter , jeans ASOS ,  sko ASOS , veske Alexander Wang.

Topp Topshop, skjørt ASOS, sko ASOS, smykke ASOS, ring «Believe» Disney hos ASOS, ring «Fantasy» Disney hos ASOS, veske Mulberry.

Har du en dag der du ikke aner hva du skal ha på deg? Her har jeg tatt utgangspunkt  i denne søte toppen fra Topshop, en topp flere sikkert har maken til, for å vise litt forskjellige måter å style en slik topp på. Den første looken er et fint sommerantrekk med en superfin semsket shorts (I WANT!) og tøffe sandaler. Jeg synes det er utrolig kult med hatter! Skulle ønske jeg var flinkere til å bruke det selv. Denne hatten synes jeg er utrolig søt og sommerlig, og passer også til olashorts, bikinitopp og en hvit singlett eller en lett skjorte. Selv om det er veldig populært med større hatt, syner jeg denne er litt finere til lettere plagg. Jeg elsker lys brunt tilbehør til lyse antrekk, og denne vesken fra Proenza Schouler er to die for! Den koster noen tusenlapper, men dette er en veske man har i mange år. Her kunne man også lagt til en heklet vest, dersom man vil gå for en av denne vårens/sommerens trender, nemlig indianer/gypsy-stilen.

Antrekk nummer to er litt mer rocka enn det første, og her har jeg tatt med et par ting fra noen av mine favoritter, nemlig Acne og Alexander Wang. Når man har en så søtt topp, er det fint å rocke til antrekket litt med en svart skinnjakke, og denne fra Acne er jo bare helt perfekt! Jeg liker best skinnjakker som er korte på armene, hvis ikke ruller jeg de opp for å få den riktige lengden. Husk at små detaljer som dette gjør mye for et antrekk. Skinnjakker som dette finner man også i vanlige kjedebutikker som H&M, Vero Moda, BikBok osv. Smale, mørke jeans er også noe av det fineste jeg vet om, og det er noe alle har i klesskapet. Smale jeans er kjempefint til balerinasko eller disse skoene fra ASOS. Fordi dette var et så enkelt antrekk valgte jeg å legge til et statement smykke. Det er en perfekt måte å gjøre et enkelt antrekk mer interessant. Bruk gjerne et smykke med litt fargerike steiner, og la dette være et blikkfang.

Denne våren/sommeren er sterke, klare farger en viktig trend. Våg å kombinere farger, selv om du mistenker at det krasjer helt. Når man ser de på, kan inntrykket forandres. Her har jeg valgt å kombinere lilla pumps med et herlig skjørt med sløyfe foran i en oransjrød farge. Dette er to farger jeg synes passer veldig fint sammen, i tillegg til blått, grønt og rosa. Når man bruker sterke farger, kan det være greit å ha ett plagg som roer ned antrekket litt, og dessuten er hvitt veldig in i vår! Bruk gjerne hvitt på hvitt, men her har jeg valgt å kombinere det med farger. Jeg synes tilbehør i gull er finest til sterke farger, og har også her funnet et statement smykke som piffer opp antrekket enda litt. Legg til ei veske i lys brunt, beige, men sort kan også funke.

Så dette var noen tips fra meg. Hva synes dere om antrekkene? Håper det var interessant å lese i alle fall :) Nå skal jeg snart møte ei venninne og dra på café, så I gotta run!