H&M har så utrolig mange fine kjoler nå, og alle disse har jeg funnet i nettbutikken deres. Hadde jeg kunnet ville jeg bestilt de tre nederste med en gang, men nå er det under en måned til jeg reiser til Florida, så jeg prøver å spare litt penger. Den korallfargede øverst til høyre er også kjempefin. Måtte bare prøve den da jeg var innom H&M tidligere i dag.

I dag hadde hele 3. klasse norskeksamen. For min egen del følte jeg at det gikk bedre enn forventet, så det blir spennende å se hva karakteren blir! Jeg gjorde i alle fall mitt beste, og da krysser jeg fingrene for at det er bra nok :-) Bortsett fra på eksamensdagene har vi nesten ikke skole. Den lengste skoledagen min denne uka har vart i så lenge som to timer, haha. Er det rart alle går med feriefølelse? Jeg er i alle fall klar, selv om det er ganske trist å være helt ferdig også. Mulig jeg er rar som synes det. Bokmåleksamen var min første eksamen, og fremover har jeg ca. en eksamen i uka; to skriftlig og en muntlig :-) Faktisk ikke så ille. Vi har heller ingen undervisning etter 1. juni, så ukene fremover blir ganske rolige. Denne uken har jeg derimot vært ganske opptatt fordi vi har hatt visninger på russebilen så og si hver dag. Bilen blir mest sannsynlig solgt i løpet av helga, noe vi er very excited about :-D