Øverst på handlelisten min i år sto nye solbriller, egentlig Ray Ban aviators, men det ble disse fra Persol i stedet! De er helt perfekt! :-D Når hotellet ligger 200 meter fra et gigantisk kjøpesenter med både Neiman Marcus og Macy’s, så kan man ikke unngå å kjøpe noe. Kjøpte noen ting til, men de får dere se en annen dag. Har sett meg ut et par sko også så jeg må nok tilbake dit soon :-) Og på Neiman Marcus hadde de et par sandaler fra Gucci jeg falt pladask for.. de var til og med på salg.

USA er så forskjellig fra Norge. Det merker man fort når man går i butikker her. Alle er så hyggelige, og man får komplimenter for alt mulig som «I love your outfit» eller «Your hair looks pretty!». Butikkpersonalet er også mye enklere å snakke med enn hjemme. Alle er så åpne og hyggelige. Jeg fikk meg blant annet en ny venn i dag på Solstice, der jeg kjøpte solbrillene mine – Trevor! Haha. Det finnes unntak da. På Macy’s gikk jeg for å se om de hadde Ray Ban-brillene jeg ønsket meg, og akkurat da hadde jeg på meg mine Ray Ban wayfarers, og hun bak disken stirret på meg og sa «You really like Ray Bans, huh?…».

I morgen blir det forhåpentligvis soling og bading. Can’t wait!