To sekunder senere regnet det så mye at man ikke kunne se..

Lunsj på South Beach der restaurantene ligger på rekke og rad.

Tid for shopping! Her er jeg på handlegaten Collins Avenue.


Vi fant hotellet der vi bodde sist vi var i Miami, The Chesterfield Hotel. Det ligger supersentralt med tanke på shopping i alle fall. Rett på andre siden av veien – Barney’s NY!!

Barney’s, I love you.. Se så søt butikken er!

Det har vært dårlig vær i Fort Lauderdale i dag, og derfor bestemte vi oss for å ta turen til Miami. Dagen min begynte ganske dårlig da jeg fant ut at vi ikke hadde noe mat igjen i hele leiligheten, haha. Frokosten min ble derfor et eple klokka halv 11, så jeg var kjempesulten da vi endelig skulle spise lunsj rundt halv 4 på dagen. Det var mange koselige restauranter nede ved stranda. Vi endte opp på Johnny Rocket, en Antonsen favorite. Jeg har hatt lyst til å teste Philly Cheese Steak, og tenkte at det passet bra, men fy så mett jeg ble! Middagen ble derfor ikke noe mer enn en smoothie fra Starbucks (ikke noe god), haha. Nice.

Når vi reiser på denne måten pleier jeg å skrive ned adresser til butikker jeg har lyst til å gå innom, og denne gangen var det LF Store. De fører blant annet Jeffrey Campbell, men selger også vintage Levi’s shortser osv. Hurra, tenkte jeg. Så feil kan man ta. Butikken i seg selv var søt og de hadde mye fint, men størrelsene var TINY og call me crazy, men det blir for dumt å betale $140 for en vanlig vintage Levi’s shorts når jeg kan gå til Urban Outfitters borti gata og betale $39. Når sant skal sies så fant jeg ingen fine på Urban Outfitters, men det er SÅ ikke poenget her. Fant meg derimot en del annet fint, blant annet jeans fra Levi’s med høyt liv. De sitter som støpt og jeg er superfornøyd! Det blir ikke noe verre av at jeg måtte gå ned to buksestørrelser i dem heller. Og guess what? Da jeg kom til kassen fikk jeg vite at de var 50% off. HURRA! Det er jo salg over alt her nå, så det er (ekstra) mye å spare :-)

Flere bilder kommer i morgen mest sannsynlig!