Jeg har forelsket meg i denne vesken fra Michael Kors. Modellen heter Knox. Vanligvis synes jeg at veskene fra Michael Kors er veldig damete, men noen av modellene er utrolig fine. Etter at jeg introduserte henne for designervesker har mamma fått helt hekta på Michael Kors, og nå har hun tre forskjellige. Til jul får hun en ny en til samlingen sin (hysjhysj!). Daughter of the year! Planleggingen har startet for fult, selv om det er mange uker igjen, men jeg synes bare det er så gøy å kjøpe julegaver. Mulig det er fordi jeg ikke har så mange å kjøpe til :-) I år blir gavene forhåpentligvis ekstra fine fordi julegaveshoppingen skal gjøres i… LONDON! Ah, I can’t wait <3

/I’ve fallen in love with this bag from Michael Kors. The model is called Knox and I found it while searching for the perfect Christmas present for my mom. She’s a huge fan of Michael Kors, and she  has three bags in her collection (make that four after Christmas Eve). I love to buy Christmas presents and this year it’s going to be even more fun because I’m doing it in London! Woopwoop <3