Sluttet på jobb klokka 22, og utenfor sto noen og ventet på meg. Koselig med overraskelser!  :-) Men nå sitter jeg altså her og skriver, klikker gjennom forskjellige blogger for å ta igjen for alt jeg ikke har fått lest hele uka. Følger mange blogger på Bloglovin’, og da er det ikke alltid like lett å henge med. Det skal ikke mange dager til før jeg har 400 uleste blogginnlegg, så jeg har mye å ta igjen i helgene. Nå er det faktisk hele 21 timer til jeg begynner på jobb igjen – det er lenge det! I alle fall for en som har fri kun lørdag ettermiddag og kveld. Jeg kan heldigvis, med hånden på hjertet, si at jeg stortrives på jobb, og det gjør alt mye lettere. Det skal likevel bli godt med noen fridager i desember, da vi reiser til London. Klarer nesten ikke vente!

Morgendagen skal brukes til å (forhåpentligvis) få gjort ting jeg skulle ha gjort for lenge siden, som å vaske rommet og trene, men jeg vil også ut og ta noen bilder. Aller først skal jeg se på den nyeste episoden av The Rachel Zoe Project, woopwoop! Dama er jo .

/Right now I’m just relaxing after a long day at work, reading blogs and thinking about our London trip! I seriously can’t wait to get a couple of days of and just have a good time. I kind of have an entire day of tomorrow, ’cause I don’t start work until 11PM so I’m hopefully going to get some things done, like clean my room and go to the gym. But first I’m going to watch this week’s episode of  The Rachel Zoe Project, woopwoop!