Herregud, denne uka har jeg faktisk FRI! Frem til fredag i alle fall, og på lørdag er det tid for julebord :-D Kjolen og skoene er i boks, så jeg gleder meg masse! Jeg har dessuten hatt en super start på friuka med tur til Strømstad og Nordby. Sjåføren var ikke så verst han heller. Tro det eller ei så kjøpte jeg ingenting, selv om jeg fant et utrolig fint armbånd fra Marc by Marc Jacobs på Individ Prestige. Det får bare vente, for jeg reiser jo til London om under to uker, og jeg tviler ikke på at jeg finner masse fint der :-) Topshop-ønskelista er i hvertfall laaaaang.

I morgen planlegger jeg å trene og å ta sol, så det blir bra. Må også få sendt fra meg tre par sko :-) Fikk endelig surret meg til å legge ut noen av skoparene mine på finn.no og side2vintage.no, og i løpet av noen få dager var tre av parene solgt. Herlig! Men jeg må si at det er uvant å ha fri, så jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

/I have this week off, believe it or not! I spent my first day off in Sweden with a friend of mine. We went to Strømstad and Nordby, but even though I found a super pretty bracelet from Marc by Marc Jacobs at Individ Prestige, I didn’t buy a thing! After all, I am leaving for London in less than two weeks, and I have no doubt in my mind that I will find loads of pretty things there. Especially considering how many things I have on my Topshop wishlist!