Dresses from ASOS.

Tenkte jeg skulle vise dere kjolene jeg bestilte fra ASOS for noen uker siden. Det var første gangen jeg bestilte klær derfra, men heldigvis passet alt! Jeg ville jo ha en ny kjole til julebordet og ASOS hadde så mange fine festkjoler at jeg ikke klarte å la være. Hva synes dere? Det var ganske vanskelig å få tatt gode bilder av den hvite og den røde. De ser kanskje rare ut på hengerne, men jeg kan love dere at de er finere i virkeligheten :-D Ble litt skuffet da jeg så at de hadde sendt meg feil kjole da. Hadde i utgangspunktet bestilt en annen blå kjole, men de sendte meg denne i stedet. Heldigvis var den også fin, og jeg orket ikke stresset med å sende den tilbake. En ting er sikkert – det er ikke den siste gangen jeg bestiller fra ASOS! :-D

/I just wanted to show you the dresses I ordered from ASOS a couple of weeks ago. I had never ordered clothes from them before, but luckily all three dresses fit me perfectly! What do you think? It was quite difficult to get good pictures of the red dress and the white one, but you can still kinda see what they look like. I was a little dissappointed when they sent me the wrong dress, though. I had ordered a different blue dress, but I really like this one as well, so I didn’t bother sending it back.