Det var 1. søndag i advent denne helgen, og noe av julepynten har kommet opp.

Jeg har vært på julebord, og kost meg masse! Jeg var også kjempefornøyd med kjolen.

Det har blitt litt lite oppdateringer de siste dagene, men sånn blir det når man nesten ikke er hjemme. Jeg jobbet hele fredagen, var hos frisøren og dro på julebord på lørdag, og på søndag var ikke akkurat formen på topp, så jeg sov hele dagen. Men det var gøy da, haha :-) Klokken 21.30 dro jeg på jobb igjen, og i dag har jeg bare slappet av. Om noen timer venter det jobbing igjen, noe jeg synes er helt greit. Nå er det tross alt bare noen dager igjen å jobbe, og så skal jeg ha en hel uke fri igjen. Herlig! Desember blir en fin måned. På søndag kommer Synne hit, og på mandag flyr vi til London hvor vi skal være til torsdag. På fredag er det lønningspils med jobben, og så fort pengene kommer inn på kontoen håper jeg å få kjøpt Macbook Pro som jeg har ønsket meg så lenge :-D

/Sorry for the lack of updates the last couple of days, but I’ve been pretty busy this weekend. I really enjoyed having a few days off last week, but it feels good to be back at work. A week from now, I’ll be in London. Can you believe it?!