Mulberry Tillie bracelet in rose gold & Mulberry locked cosmetic pouch in Fuchsia.

Klarte rett og slett ikke å motstå fristelsene på Mulberry. Armbåndet har jeg tittet på i nettbutikken mange ganger, og sminkepungen falt jeg pladask for. Bare se så ROSA den er da! Ah, lykke. Enda gøyere å få alt gaveinnpakket. Se så fin pose jeg fikk!

Ikke like gøy da en gammel mann begynte å synge «Jingle Bells» da jeg gikk forbi han inne på Jimmy Choo da. Det var på grensen til flaut, haha. Men jeg var fortsatt fornøyd.

/I couldn’t resist buying something when we stopped by Mulberry on New Bond Street. I got the Tillie bracelet and a super cute cosmetic pouch. I even got them gift wrapped! Kind of embarrassing when an old man at the Jimmy Choo store started singing «Jingle Bells» when I walked by, though. Haha!