Dette var altså julegaven til meg selv – Acne Ry Angora. Fargen minner meg om jordbærsorbet. Resten av gavene får dere se en annen dag :-) Håper alle hadde en fin julaften i går! Selv er jeg kjempefornøyd, og kanskje spesielt fornøyd med gaven jeg fikk fra storebror (tusen takk, Marius!). Hvert år tror jeg at jeg vet alle gavene jeg får, men som regel dukker det opp noen overraskelser likevel. Og dere skulle sett uttrykket til mamma da jeg kom med julegaven hennes (Michael Kors-posen med rød sløyfe på i «God Jul»-innlegget var til henne). Jeg hadde gjemt den hos mormor, og da hun trodde hun hadde åpnet alle gavene sine hentet jeg den frem. Hun fikk sjokk, men åå, så glad hun ble! Jeg skal spørre om hun vil posere med veska i morgen :-D

I vår familie er det normalt å ha flere familiemiddager i julen, og i dag har vi vært hos tante. Nå er jeg så altfor mett, men det er sånn det skal være i julen, right? I morgen blir det familiemiddag hos oss, og jeg kan med sikkerhet si at jeg kommer til å sitte her like mett i morgen. Siden vi skal være her hjemme kan jeg jo snike meg unna noen minutter for å blogge også, så jeg skal prøve å få tatt bilder av gavene da :-) Kos dere videre!

/Remember when I told you I bought something for myself when I was in town the other day to buy the last Christmas presents? Well here it is – Acne Ry Angora! The color makes me think of strawberry sorbet. I hope everyone had a great day yesterday, I know I did. Every year I think I know what I’m getting from everyone in the family, but my parents usually surprise me with another present. This year it was from my older brother. Best present ever! I’ll show you tomorrow hopefully. And you should’ve seen the look on my mom’s face when she opened her present from me (the Michael Kors shopping bag with the red bow was for her). She loved it, so that made me very happy.

Christmas is the time for family dinners. I’ve spent the day at my aunt’s house, with the whole family eating good food, and tomorrow everyone’s coming here. I think I’ll be able to sneak out every now and then to update the blog, though, so I’m gonna try to take pictures of my presents then!