Januar og februar

Bloggen fantes ikke ennå. Jeg gikk mitt siste halvår på videregående, russeforberedelsene var i gang for fullt! Pusse russebil, male, pynte. Ved siden av skolen jobbet jeg på Vero Moda, helt til jeg en dag fikk nok og leverte oppsigelse. Jeg tok en telefon og noen dager senere hadde jeg ny jobb, og jeg har aldri angret!

Jeg meldte meg på Moteledelse-studiet til Gateway College i New York for våren 2012.

 

Mars

Bloggen ble til! Bortsett fra det skjedde det ikke så mye. Pusset fremdeles russebil, jobbet på Goman og gledet meg til New York. Prøvde å venne meg til å ta antrekksbilder og begynte å kjøpe inn sommerklær allerede.

 

April

Jeg ble kjent med en herlig person, reiste til Paris med foreldrene mine, storebror og kjæresten hans, og fylte 19 og ble russ på samme dag!

 

Mai

Ikke så mye antrekksbilder fra denne måneden, naturlig nok. Jeg var russ og dro på russetreff hver helg med fine jenter!

 

Juni

Endelig var sommer’n her! Rolige dager på skolen til tross for skriftlig og muntlig eksamen, som tok opp mye av tiden min. Så var vi plutselig ferdig på skolen, og ingen virket lei seg for å dra. Jeg reiste til Florida med mamma og pappa. Turen startet i Fort Lauderdale der vi bodde noen minutter fra stranden, og rett ved siden av et kjøpesenter.

 

Juli

Jeg var fremdeles i USA. Vi reiste fra Fort Lauderdale videre til St. Augustine for å besøke familie og for å feire 4th of July. Derfra dro vi til Savannah, Georgia, et sted jeg ønsket å reise til pga. The Last Song. Vi brukte en dag på Tybee Island der filmen er spilt inn. Turen gikk så videre til Orlando for å besøke Sea World <3 Så dro vi videre til Miami, og det var de fineste dagene i løpet av ferien. Jeg så på pene vesker på Barney’s, slappet av på hvite strender, og den ene kvelden var jeg så heldig å få møte Darren Brass og Yoji fra Miami Ink!

16. juli var ferieeventyret over, alle passasjerene fra Miami mistet flyet videre til Oslo fra London, og vi var stuck i flere timer. Oppturen? Jeg møtte Tommy Fredvang. Vi ble nødt til å fly til Bergen og ta neste fly derfra til Oslo. Vi var hjemme i Fredrikstad rundt 3 på natten, og jeg skulle på jobb klokka 14. Tilbake til hverdagen!

 

August

Jeg jobbet 24/7, og det ble ikke tid til så veldig mye annet. Jeg planla en overraskelses»fest» for mamma og pappa for å feire sølvbryllupsdagen deres, noe som var veldig stas! En av gavene var et bilde jeg hadde malt (bildet tok broren min i Paris). Acne Rita dukket også opp i posten.

 

September

Jeg var alene hjemme i to uker mens foreldrene mine var på Kypros. Jeg tok to dager fri fra jobben og dro til Oslo for å møte Synne, som jeg hadde avtalt å dele leilighet med i NY, og vi dro på lanseringen av Streetstyle. Dette var den første måneden der jeg fikk stor lønning, og det måtte selvfølgelig feires så jeg gikk amok på H&M. Jeg var også på lønningspils med jobben, med drink i den ene hånden og mobilen med budrunde på Finn.no i den andre. Dette resulterte i at jeg brukte alt for mye penger på en Acne Hydra, haha.

Sparingen begynner for fullt til New York-turen, som plutselig ble helt annerledes enn planlagt. Jeg meldte meg av studiet til Gateway og vi begynte søket etter en annen leilighet enn Silver Towers.

 

Oktober

Jeg startet søket på den perfekte kjolen til julebordet med jobben, og handlet litt mer enn jeg burde, blant annet Lita Spike! Turen til London med Synne ble også bestilt. Jeg tok frem realfagsbøkene fra videregående for å se om jeg klarte å lære noe av meg selv. Kan ikke si jeg har sett de siden..

 

November

Jeg jobbet og sov, det var farsdag, julebord, og jeg prøvde meg på et DIY-prosjekt. Jeg skrev et langt innlegg om hvordan livet mitt hadde forandret seg det siste året, og det ble laget handlelister til London-turen.

 

Desember

Desember ble en måned bestående av juleforberedelser, tur til London, masse shopping, ny lønningspils med jobben, mer jobbing og familieselskaper. Dessverre ingen snø, men det ble da jul likevel!

Et fint år, helt enkelt! Håper 2012 blir like fint :-) Det skjert i alle fall store forandringer i livet mitt. Jeg flytter til New York for tre måneder, jeg begynner på skolen igjen forhåpentligvis, kanskje til og med i et helt annet land.

Godt nyttår alle sammen!