Sweater River Island Shorts Levi’s Ring YSL Bag Mulberry

Her er altså gårsdagens antrekk da jeg dro til Sverige med pappa. Jeg bruker den nye YSL-ringen min hele tiden! Vi var på Nordby en tur, og jeg prøvde masse fint, men kjøpte faktisk INGEN ting. Flink! Fra nå av må jeg være flink til å spare til New York-turen.

Jeg har sovet bort hele lørdagen! Huff, ikke bra.. Men jeg våknet til en veldig hyggelig overraskelse. Linn/Fashionjunkiie er en av mine favorittbloggere, og i et intervju hadde hun anbefalt bloggen min. Jeg ble kjempeglad :-D Tusen takk! Intervjuet kan dere lese her. Skikkelig stas!

/Thought I’d show you yesterday’s outfit. I know I wear my new YSL ring all the time! I’ve slept all day, but when I woke up I got the news that one of my favorite bloggers Linn/Fashionjunkiie had recommended my blog! So happy – thank you!