Herregud, i dag har jeg bare gjort kjedelige ting. Stått opp tidlig, vært hos legen, ringt tannlegen, laget middag, vannet blomster, vasket klær. Jeg høres jo ut som supermamma, bare at jeg (thank God) ikke er mamma, bare alene hjemme. Planen var å sove noen timer før trening (hadde kommet an på når jeg hadde våknet såklart), og så dratt på jobb, men nå fikk jeg plutselig en melding hvor det sto «Vi kan jo dra på shopping!» så da har jeg visst andre planer :-)

Dette bildet er forresten fra fredag da jeg var på lønningspils med jobben. Fikk ikke tid til å ta antrekksbilder, men jeg hadde på et nytt skjørt og topp fra H&M. Jeg var jo absolutt ikke kledd for å gå ute. Tenk tynn strømpebukse, skjørt, singlet og vårjakke.. De andre ville til byen, men jeg var absolutt ikke i humør til det så jeg dro hjem. Hadde jo garantert frøset ihjel anyway.