Okei, så for en stund siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne skrive litt om det andre kameraet mitt, Canon G12. Det kan jeg selvfølgelig, men får å være ærlig har jeg ikke brukt det så mye ennå så jeg er kanskje ikke den beste å spørre. Men jeg kan jo prøve! Her har jeg laget en oversikt med pros and cons.

Da jeg kjøpte dette kameraet hadde jeg også nettopp kjøpt speilreflekskameraet mitt (Canon 600D), og jeg ville først og fremst bli bedre kjent med det, og bli flink med speilrefleksen. Jeg jobber fremdeles med saken så det er derfor jeg ikke har brukt G12en så mye. Selv om dette er et kjempefint kamera synes jeg likevel at bildene blir litt finere med speilrefleksen, men hvis du leter etter et bra kompaktkamera som er enkelt å bruke vil jeg virkelig anbefale dette! :-) Her er noen bilder jeg har tatt med Canon G12.

Så til Anette som spurte om jeg kunne lage dette innlegget – jeg håper dette hjalp litt! :-)