God morgen, søte lesere :-) Det er jo så fint vårvær om dagen så i dag skal jeg og en venn av meg, Emil, en tur til Oslo. Jeg skulle egentlig ha jobbet i dag, men tok meg rett og slett en fridag fordi jeg ikke ville avlyse Oslo-turen. Heldigvis skal jeg jobbe resten av uken så jeg går ikke glipp av så mange timer på neste lønning. Synes det er så vanskelig å si nei til å jobbe. Det er faktisk bare to måneder igjen og jeg trenger hver eneste krone jeg klarer å skrape sammen til turen. Men men, litt fritid må man jo ha :-) Toget går halv 12, noe som betyr at vi er i Oslo like før 13, så vi får god tid til å surre rundt i byen. Gleder meg! Selv om jeg lever på et begrenset shoppingbudsjett om dagen har jeg sett meg ut en blazer jeg nesten bare må ha, så jeg håper jeg finner den. Håper alle får en strålende dag :-)

Btw, i går kveld bestilte jeg meg to superfine ting. Wiii! :-D Noen som klarer å gjette hva? Dere skal selvfølgelig få se bilder når jeg får dem. Begge deler er bursdagsgaver fra foreldrene og besteforeldrene mine, men jeg håper jeg ikke trenger å vente en hel måned med å bruke dem (bursdagen min er 27. april – ikke glem det!) :-D 

/Today I’m going to Oslo with a friend of mine. As you all know my shopping budget is limited to say the least, but I have a picture of a peach colored blazer that I just can’t get out of my head, so if I find it tomorrow it’s coming home with me! I also ordered two things yesterday that I’m so excited about. I can’t wait for them to arrive! Can anyone guess what I ordered? :-D It’s a birthday present from my parents and my grandparents, but hopefully I won’t have to wait another month to actually wear them (my birthday is April 27th, don’t you forget!).