Vi valgte visst en veldig bra dag å dra til Oslo på for i går var det nemlig varmerekord i hovedstaden. Folk gikk rundt i shorts og t-skjorte! Jeg er livredd for å fryse så jeg hadde med meg jakke.. Den kunne jeg trygt lagt igjen hjemme for det var til og med varmt i blazer. Kjempedeilig :-) I går var en finfin dag. Vi gikk og gikk og gikk, shoppet og spiste på Eger. Jeg bestilte nachos – NAM!

Jeg har egentlig litt hastverk nå fordi jeg skal på jobb om en time og innen den tid må jeg gjøre noen oppgaver jeg fikk tilsendt fra en av skolene jeg søkte på i London. Jeg skal ha telefonintervju på fredag og innen i morgen må jeg ha levert inn både et spørsmålsark og en mattetest! Må si jeg er en smule stresset. I dag har jeg nemlig ikke hatt tid til noen ting. Jobbet fra 6 til 13, dro på trening, var hjemme til middag, tok litt bilder til bloggen (blant annet av de tingene jeg kjøpte meg i Oslo) og nå sitter jeg her og skal snart på jobb igjen og jobbe hele natten. Har heller ikke sovet mye de siste dagene så jeg merker at jeg er litt sliten. Dette lovet ikke godt.. Anyway, her er gårsdagens antrekk! :-)


Blazer H&M Shirt H&M Shorts Levi’s Shoes Nine West Bag Alexander Wang Necklace Glitter

Nå må jeg nesten kjappe meg å gjøre de matteoppgavene før jeg drar på jobb. Vi snakkes i morgen! :-)