Jeg tenkte det var på tide å fortelle dere hva som har surret i hodet mitt den siste tiden. Etter mye frem og tilbake, listeskriving og loddtrekning (nå tuller jeg ikke engang) har jeg bestemt meg for å flytte til Oslo til høsten for å studere. Valg av studier har vært utrolig vanskelig for meg. Jeg satt liksom med følelsen av at alle rundt meg visste hva de ville med livene sine; hvor de ville studere og hva de ville bli, mens jeg ikke hadde peiling. Det var kanskje ikke sånn det var, men for meg virket det sånn. Jeg drømte lenge om å reise til utlandet, gjerne til Los Angeles eller New York, og studere mote. Berkeley College var løsningen, og jeg sendte avgårde søknaden min. For to uker siden fikk jeg svar – jeg hadde fått plass på motestudiet deres! Vet dere hva reaksjonen min var? «…..». Omtrent noe sånt.

I mellomtiden hadde jeg vært i Oslo med en god venn av meg. Oslo viste seg fra sin beste side, virkelig, og jeg tror kanskje det var et tegn. Det var sommervær og varmerekord, og mens vi gikk oppover Karl Johan spurte kameraten min meg om ikke jeg også kunne tenke meg å flytte dit. Jeg tror det var første gangen jeg faktisk har tenkt at ja, det kunne jeg faktisk. Jeg hadde tidligere sett litt på studiene på Markedshøyskolen og BI, men slo det fra meg fordi jeg tenkte at siden jeg hadde jobbet så mye med skolesøknaden til blant annet Berkeley College, kunne jeg ikke bare ombestemme meg. Dagen etter at jeg fikk svarbrevet fra Berkeley College, og etter å ha diskutert det med mamma som forsikret meg om at det var helt greit å ombestemme seg, sendte jeg en søknad til både Markedshøyskolen og BI. Det første mamma sa til meg var at jeg så veldig lettet ut, og det var sant. Jeg gikk rundt med dårlig samvittighet i mange dager fordi jeg plutselig ikke ville studere mote likevel. Etter alt styret med skolesøknader, engelsktester og essayskriving ombestemte jeg meg. Men plutselig følte jeg meg helt sikker på valget mitt og det var utrolig deilig! Jeg har jo ikke fylt 20 engang. Jeg er ung og har rett til å ombestemme meg både en, to og ti ganger!

En ukes tid senere fikk jeg brev fra Markedshøyskolen med tilbud om studieplass. En stk. fornøyd jente! BI sender ut svar senere så jeg venter fremdeles, men i løpet av uka vet jeg nok hvilken skole jeg skal gå på til høsten :-D Som dere ser over søkte jeg Bachelor i Markedsføring på Markedshøyskolen, også har jeg søkt Bachelor i Internasjonal Markedsføring på BI.

Nå vet dere i alle fall litt mer :-) Det har vært bare kaos oppi hodet mitt de siste to-tre ukene, men nå virker det som alt faller på plass endelig. I morgen skal jeg på visning på den første leiligheten vi har søkt på så det blir utrolig spennende, og jeg har allerede begynt å planlegge (og kjøpe) ting jeg trenger til å flytte ut. I og med at jeg blir borte hele sommeren og kommer hjem bare ti dager før skolestart har vi press på oss til å finne leilighet og kjøpe inn det meste av det vi trenger før jeg reiser. Vi har ikke så mye fra før heller så det blir nok noen turer til Ikea, men det klager jo ikke jeg på :-D Som mange andre jenter har jeg en ønskeliste med ting jeg MÅ ha i leiligheten min den dagen jeg flytter ut og jeg har allerede fått krysset av to av dem, så jeg er fornøyd! Tenkte å sette sammen en collage med noen av tingene jeg ønsker meg aller mest så dere får se :-)