Pictures: Åhléns, Bohus, cdon.com, Urban Outfitters.

Nå som jeg har bestemt meg for å flytte har jeg selvfølgelig gått helt i shoppingmodus. Det er jo så mye man trenger! De leilighetene vi har tittet på på Finn, og også den vi skal på visning på i morgen, er umøblerte så vi trenger virkelig alt mulig. Jeg skjønner jo at man som student ikke har råd til å kjøpe alt nytt, men det er da lov til å drømme, right? :-) Her er noen av de tingene jeg ønsker meg aller mest. Lampen øverst til venstre og KitchenAid-maskinen har jeg allerede kjøpt meg, wii! Drømmeleiligheten min er lys og pen med store vinduer. Den skal ha lyse og ganske enkle møbler, men pyntes opp med knæsje puter, bøker, spesielle lys, bilder i fargerike rammer og andre morsomme detaljer som gir den et personlig preg. Jeg gleder meg sånn til den dagen jeg faktisk kan kjøpe meg en helt egen leilighet som er bare min! Her er litt inspirasjon: