Pictures: The Blonde Salad, Atlantic Pacific.

Fikk en sjokkstart på dagen med en telefon fra naprapaten som lurte på om jeg hadde glemt timen min. Jeg går jo helt i surr med dagene når jeg jobber hele tiden, så jeg hadde glemt hele greia. Da var det bare å hoppe i joggebuksa og kjøre til naprapaten i full fart. Nakken min er fremdeles ikke helt bra så jeg skal tilbake om ikke så lenge. Håper den snart blir bra! Litt lengre utpå dagen fikk jeg tatt meg en tur på trening. Jeg synes det er så vanskelig å få tid til det når jeg jobber, og jeg merket i dag at det var en stund siden sist. Når jeg begynner på skolen til høsten håper jeg å komme inn i litt bedre rutiner både når det kommer til søvn og trening. Det skal bli fint. Nå legger jeg meg som regel ikke før 3-4 på natta og står ikke opp før jeg må (det kommer an på når jeg jobber selvfølgelig).

I morgen er det 17. mai og jeg har fremdeles ikke peiling på hva jeg skal ha på meg fordi bunaden min er blitt for kort. Jeg har vokst! I know, hvem skulle trodd det? Det er jo meldt regn også, så jeg har ikke peiling på hva jeg kan ha på meg. Livet er hardt!

/Today has consisted of a trip to the physiotherapist, a nice breakfast and then a much needed work-out. I find it difficult to find time to work out when I work all the time. Now I just have to pick out an outfit for tomorrow.