Blazer H&M Shorts BikBok Bag Mulberry Necklace H&M Shoes ALDO

Hvor ble det av sola?! I dag har det vært overskyet så lyset i disse bildene ble litt rart. Her er hvertfall dagens antrekk :-) Ingen ting spennende har skjedd. Jeg har sovet lenge, vært på middag hos besteforeldrene mine for å feire bursdagen til bestefar, og såvidt begynt å pakke til New York. Hittil har jeg klart å begrense meg ganske bra, men vi får se hvordan det blir når det nærmer seg avreisedagen.

Som dere kanskje ser prøvde jeg en litt annen frisyre i dag. Vanligvis går jeg med håret utslått, av og til krøller jeg det, men i dag fikk jeg lyst til å prøve noe annet. Jeg tok utgangspunkt i flettevideoen til Elise, men i stedet for å sette opp alt satt jeg resten av håret i en hestehale :-) Synes det ble ganske fint, jeg! Jeg må bli flinkere til å sette opp håret mitt for nå begynner jeg å bli ganske lei av å bare ha det rett ned, også er det jo så fint.

/Just dropping by to show you today’s outfit. Nothing special has happened today. I slept ’til late, had dinner at my grandparents’ house to celebrate my grandpa’s birthday and started packing for NY. So far so good, I haven’t packed THAT much.. yet. Haha. Anyway, what do you think about my hair? I wanted to try something different today so instead of wearing it down like I always do, I got inspired by this video. I kinda like it!