I dag har jeg vært på IKEA, the happiest place on earth.. etter Disney da. Og Barney’s. Men det er på lista mi et sted for jeg elsker Ikea.

Før-bilde. Kan ikke si jeg følte meg like våken og fresh etter 12 timer med kjøring, handling, bæring, vasking og skruing av møbler. Vi kjørte hjemmefra halv 12 på formiddagen og var ikke hjemme før nærmere midnatt, så vi var mildt sagt slitne. Det er faktisk såvidt jeg klarer å skrive ned noen ord akkurat nå. Vi fikk i alle fall gjort mye og nå har vi de fleste møblene vi trenger faktisk :-) Her er en liten sneak peek:

Sofakroken blir så koselig! Her er ikke sofa’n skrudd sammen, men jeg lover dere – det blir veldig fint! :-)

På torsdag skal vi innover igjen og sette inn hvitevarer og skru sammen resten av møblene. Da håper jeg at mye av det er helt ferdig sånn at vi kan pynte og stæsje opp leiligheten litt og gjøre den skikkelig koselig! Jeg gleder meg veldig til å reise til New York, men jeg kan ikke klage når jeg kommer hjem til en superfin leilighet heller :-D Dere skal selvfølgelig få se bilder når alt er klart.

Nå er det leggetid. I morgen skal jeg til frisøren og bli blond igjen til sommern – spennende!