Jeg har valgt å selge den fine Marc by Marc Jacobs-klokka mi rett og slett fordi den ikke blir brukt. Den er akkurat litt for stor til håndleddet mitt og jeg har funnet en litt mindre fra Michael Kors som passer meg mye bedre, men siden jeg ikke trenger to sølvklokker vil jeg selge denne :-) Jeg betalte 1500,- for den, så jeg vil ikke selge den for mindre enn 1200,- med tanke på at den er helt ny. Hvis noen er interesserte så er det bare å sende mail til karoline@fashiondelirium.net :-) Kjøper betaler frakt!

PS: Siden jeg er i New York at the moment så får jeg ikke sendt klokka før jeg kommer hjem, eventuelt når foreldrene mine kommer hjem fra ferie i midten av juli!

/I’ve decided to sell my beautiful Marc by Marc Jacobs watch that I got for my birthday. It’s brand new, never worn, so I will not sell it for less than 1200 NOK. I bought it for 1500 NOK. If you’re interested send an email to karoline@fashiondelirium.net.