Chicago var en utrolig fin by! Jeg kunne gjerne bare vært her i en uke for det var så mye vi ikke fikk sett i og med at vi bare fikk 1,5 dag her, men i dag tidlig kjørte vi altså videre til St. Louis som ligger i staten Missouri. Hadde ingen forventninger til dette stedet, men jeg ble possitivt overrasket :-) Downtown var kjempekoselig, i alle fall det vi fikk sett av den, og vi spiste middag på en koselig pastarestaurant. Der ble jeg skikkelig bestevenn med treåringen på bordet ved siden av, haha. Jeg som vanligvis får helt noia når jeg må snakke med små barn.

Allerede i morgen kjører vi videre til staten Tennessee, noe jeg gleder meg veldig til. St. Louis er bare et overnattingssted på vei dit fordi kjøreturen fra Illinois til Tennessee er ganske lang. Første stopp i Tennessee blir Memphis, så vi snakkes der :-D Tok masse bilder i dag da så det kommer noen innlegg i løpet av dagen.

/I fell in love with Chicago. Such a nice city! Too bad we had to leave today. Now I’m in St. Louis, Missouri and tomorrow we’re leaving for Memphis, Tennessee. I’m really looking forward to go to Tennessee for some reason. I didn’t have any expectations for St. Louis, but I was pleasantly surprised. Downtown St. Louis was really pretty. We had dinner at this cute pasta place where I got a new bestie, the three year-old on the table next to ours haha. So adorable!