Når vi er på USA-ferie blir det alltid en del shopping, og i dag brukte vi noen timer på Opry Mills, et stort kjøpesenter her i Nashville :-) Her får man tak i det meste man trenger. Litt skuffende at de fleste av kjøpesenterne her mangler Urban Outfitters, Zara, H&M osv., men dette stedet hadde både Saks off 5th, Victoria’s Secret og en gigastor Forever 21 (altså jeg gikk meg bort flere ganger) for å nevne noe så jeg hadde nok å kikke på likevel. Mange av butikkene hadde salg også, noe som passer lommeboken min bra. Jeg har nemlig litt noia for å ikke ha nok penger, haha. Storshoppingen tok jeg på Nike Outlet Store.

Alt dette for rundt tusenlappen! USA altså.

Dette fikk også bli med meg hjem :-) Likte aller best t-skjorten øverst til venstre. Wildfox kjøpt på Saks Off 5th på supersalg.

I morgen formiddag går flyet mitt tilbake til New York. Denne uken har gått så utrolig fort! Jeg har sett og opplevd masse, og vært innom stater jeg aldri trodde jeg skulle få besøke, og det er jo gøy selv om det også har vært stressende med tanke på at det var så mye vi skulle rekke på så kort tid :-) Nå krysser jeg bare fingrene for at det er fint vær i New York når jeg kommer hjem. Merkelig det der at jeg har begynt å kalle New York «hjem».. See you in the Big Apple!

/I spent the afternoon at Opry Mills, a big mall here in Nashville and of course I managed to spend a bit too much money. I did most of my shopping at the Nike Outlet Store – they had a huge sale so I got everything in the second picture for $180, around 1000NOK! I also got a jumpsuit, a t-shirt from Wildfox, a tank top and pj bottoms from Forever 21 and a new pair of shoes.

This week has gone by so fast and tomorrow morning I’m leaving for NYC. It will be good to be back, though! I have to get up super early so I have to wrap it up. So not looking forward to getting up at 7:30..ugh. See you in the Big Apple!