Wee, lipgloss i håret. Heldig med dette bildet, haha.

Da var jeg tilbake i New York :-) Den siste uken har vært ganske hektisk så det var deilig å komme tilbake. Kvelden ble brukt til å rusle litt rundt i gatene rundt her vi bor, pakke ut av kofferten og taco-kos hjemme. Nå har jeg ordnet litt på rommet mitt også, så jeg har litt mer system enn jeg hadde tidligere da jeg løp frem og tilbake mellom mitt rom og Synne sitt for å hente klær, haha (det er nemlig bare klesskap på hennes rom, og kun et klesstativ på mitt).

I morgen blir det tur til Brooklyn og Beacon’s Closet! Vintage er ikke heeeelt min greie, men hvem vet, kanskje jeg ombestemmer meg? Uansett så gleder jeg meg :-) Nå holder jeg på å sovne her jeg sitter, så nå er det på tide at jeg legger meg. Ha en fin dag, dere!

/I’m back in New York! I got here around 4 in the afternoon and I spent the rest of the day unpacking and organizing my room. Tomorrow we’re headed to Brooklyn and Beacon’s Closet. Allthough vintage is not very me I’m really looking forward to it. Who knows – maybe I change my mind? Have a nice day, sweeties!