Jumpsuit Papaya watch Michael Kors bag Balenciaga shoes Aldo rings Beacon’s Closet & Gina Tricot

Hørte på dere, jeg! Hadde jo ikke hjerte til å selge den blå Balenciagaen min så da ble det to da.. Men det kan jeg fint leve med. Denne er rett og slett perfekt! Jeg tok ikke med noen av de svarte veskene mine på turen over Atlanter’n så jeg har savnet å ha en svart veske. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har ønsket meg denne. Sammen med Chanelen så er det vel en av de første jeg virkelig virkelig følte at jeg MÅTTE ha, og nå er den faktisk min! En god del fattigere, men fremdeles veldig fornøyd. Det fineste jeg eier, helt ærlig. Det var full freakout her da jeg ble fortalt av damen på Barney’s at denne versjonen (det hardwaret som er på min) skulle gå ut av produksjon og at de kun hadde to igjen, så jeg var ganske stresset over det den uken jeg var borte. Jeg ringte Balenciaga-butikken så fort flyet mitt landet på LaGuardia, og heldigvis kunne de holde av en til meg!

I dag har vi tatt det heeelt med ro. Trengte en sånn dag. Halsen er mye bedre og jeg har endelig fått sovet ut. Vi sto ikke opp før halv 1 og slappet av på sofa’n hele ettermiddagen, og kom oss ikke ut av døra før klokka nærmet seg 5. Da gikk strømmen så da hadde vi ikke annet valg enn å rømme leiligheten. Vi endte til slutt opp i West Village/Chelsea-området, og gikk rundt der og ruslet en god stund før vi tok turen opp til Upper East Side for å lokalisere YSL-butikken. Innen vi klarte det var selvfølgelig butikken stengt, men da blir det tur opp dit i morgen i stedet :-)

Sååå, hva syns dere om min nye baby? :-D

/I couldn’t resist the black Balenciaga with Giant Silver Hardware. I called the Balenciaga store as soon as my flight landed in NY and luckily they could put one on hold for me!