Skirt & top Urban Outfitters shoes Aldo bag Balenciaga ring YSL belt Moschino

Det nye skjørtet mitt fra Urban Outfitters har allerede blitt en favoritt i garderoben min. Det passer jo til alt! Endelig fikk jeg brukt den blå YSL-ringen min også. Etter at jeg kjøpte den i sølv har denne dessverre blitt litt glemt, men den er jo så fin så den fikk bli med på tur her om dagen. Disse bildene er tatt i Bryant Park. Tok litt bilder der som jeg skal legge ut senere, men jeg har så mye å vise dere at jeg må ta det i etapper haha :-)

Ikke glem å melde dere på konkurransen da dere!

/My new skirt from Urban Outfitters has already become a wardrobe favorite and I finally got to wear my gold YSL ring as well. Ever since I got the silver one I’ve kinda forgotten about this, but it’s so beautiful. These pictures were taken in Bryant Park by the way. I have more pictures from that day that I’ll show you later :-)