Etter bomturen til 9/11 Memorial ruslet jeg litt rundt i området og fant Century 21, en stor department store hvor man finner alt fra parfyme og klokker til klær til en billig penge, og nå snakker vi også merker som Marc by Marc Jacobs og Michael Kors. Jeg ser stadig folk som går rundt med handleposer derfra og jeg var litt nysgjerrig så jeg måtte ta turen innom mens jeg først var i området.

Man kan trygt si at det var en stor kontrast til de department storene jeg har gått rundt i de siste ukene; det krydde av mennesker og alt var egentlig et evig kaos! Mitt første stopp var sjokkerende nok (kremt) veskeavdelingen, men etter fem minutter der hadde jeg fått nok og måtte gå ut igjen. Jeg fant ingen ting, men for alt jeg vet kan man sikkert finne noe fint hvis man bare har tålmodighet til å lete gjennom alt sammen. Jeg foretrekker heller en outlet mall der alt er ryddig og pent, og hvor de faktisk har butikker og ikke bare et evig kaos av ting. Century 21 ga meg mer en Ullared-følelse (okei, jeg har ikke vært der, men dere skjønner hva jeg mener). Det er ikke nødvendigvis harry å handle i Sverige sålenge man drar til Nordby og ikke Ullared. Did that make sense? Didn’t think so. Nei, nå babler jeg her. Kort oppsummert; Century 21 – not my cup of tea.

Century 21 finnes flere steder, men den jeg besøkte ligger på 22 Cortlandt Street.