Når dere leser dette sitter jeg mest sannsynlig på flyet på vei til Island. Ja, dere leste riktig. Nå er jeg på vei hjem.

Avgjørelsen tok jeg for litt over en uke siden og var så heldig at Icelandair ombooket billetten min uten problemer. Det er flere grunner til at jeg velger å reise hjem, men jeg tror nok også at det hadde blitt veldig hektisk for meg hjemme hvis jeg hadde reist hjem 3. august som planlagt. Første skoledag er 13. august og før det vil jeg jobbe, og jeg må jo faktisk pakke ned livet mitt i esker og flytte til Oslo først også, så jeg trenger de ekstra dagene jeg får nå. Mange synes sikkert jeg er sprø som velger å reise hjem tidligere frivillig, og det er forståelig for New York er en fantastisk by, men akkurat nå trenger jeg å være hjemme.

Det kom kanskje litt brått på? Tro meg, jeg hadde skikkelig klump i magen da jeg spurte om å få endre hjemreisedatoen, og det var utrolig rart å pakke ned alle tingene mine i går kveld. Bloggen har fått mange nye lesere etter at jeg reiste til New York og jeg håper dere fremdeles vil følge bloggen min når jeg kommer tilbake til Norge :-) Jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som er innom her hver dag, dere aner ikke. Bloggen kommer fremdeles til å være i NY-modus en god stund framover da for jeg har mange innlegg på lur og fortsatt masse å vise dere, så stay tuned!