Top & skirt Urban Outfitters belt Moschino jacket Zara shoes Converse

Nå er jeg endelig hjemme! Herregud, skal si det ikke er bare bare å reise hjem alene meg FIRE kofferter på slep, og i dag er jeg helt ferdig i armene. Var på reisefot i 24 timer og var ganske sliten da jeg kom hjem i går, og jeg merker at jeg fremdeles er i USA-modus; Glemmer at jeg kan drikke vann av springen, glemmer at jeg ikke må legge skittentøyet i en plastikkpose, men at jeg kan vaske det når jeg vil hvis jeg har lyst. Nå har jeg til og med vendt meg til det iskalde vannet i dusjen så å dusje i varmtvann var nesten en sjokkopplevelse. Haha, wow.

Her er et av kjøpene mine fra New York forresten. Har vært på utkikk etter en perfekt svart skinnjakke i en stund, og denne falt jeg for med en gang. Elsker naglene! Hva synes dere?