På lørdag dro jeg til Top of the Rock! Forrige gang jeg var i New York, i 2010, var jeg oppe i Empire State Building, men denne gangen ville jeg heller dra til Top of the Rock da jeg har hørt at utsikten derfra er mye finere, og jeg tror jaggu jeg må si meg enig! Super utsikt til både parken og Empire State Building. Det eneste jeg synes var litt dumt var at Chrysler buildingen var bak MetLife bygningen, sånn at man ikke fikk noen fine bilder av den. Chrysler bygningen er så flott og jeg gledet meg til å ta bilder av den så det var litt trist, men ellers var utsikten fantastisk!

Dette er noe jeg absolutt vil anbefale deg å gjøre hvis du er i New York, og hvis valget står mellom Empire State Building og Top of the Rock ville jeg valgt Top of the Rock any day :-) I tillegg er det kortere kø her enn i Empire State Building. Billetten koster $25 per person, men dersom du har planer om å dra opp dit to ganger for å se det både på dagen og på kvelden vil jeg anbefale å kjøpe Sunrise/Sunset billett slik som jeg gjorde. Denne billetten koster $38 og da kan man bruke den i løpet av de neste 24 timene etter ditt første besøk hvis jeg husker riktig. Top of the Rock er åpent fra 8 på morgenen til midnatt og siste tur opp til toppen er klokken 11, så man har god tid!

Rockefeller Center består av flere bygg, men Top of the Rock ligger i GE-bygget som man finner mellom 49th og 50th Street, og mellom 5th og 6th Avenue :-) Her finner man også den berømte plassen hvor det er skøytebane om vinteren og restaurant om sommeren, og hvor de setter opp USAs største juletre hvert år i desember.