Noe jeg vil anbefale alle som skal til New York å gjøre er å dra til the American Museum of Natural History. Museumet er kjempestort og man kan lære om andre folkeslag og kulturer, se på forskjellige dyr og det jeg synes var aller morsomst – se på dinosaurfossiler og en 3D-visning av the big bang. I tillegg har de mange spennende exhibitions, blant annet A Journey to the Stars som jeg hadde veldig lyst til å se, og fra oktober til mai kan man dra på The Butterfly Conservatory og se på sommerfugler. Skulle virkelig ønske det var åpent da jeg var der for det var en av hovedgrunnene til at jeg gikk dit.

Her, som på mange andre museer i byen, er det opp til deg hvor mye du vil betale for billetten, men de har en suggested general admission price på $19, og $25 hvis man vil se spesielle exhibits i tillegg. Helt klart verdt pengene! The American Museum of Natural History finner du på Central Park West at 79th Street :-)

I dag hadde jeg min første skoledag og jeg er så glad for at jeg valgte Markedshøyskolen! Kjempefin skole og veldig hyggelige mennesker, så jeg tror de neste tre årene blir veldig bra. Nå er jeg dødssliten etter en laaang dag med åpningsseremoni, grilling i Frognerparken og fest hos en i klassen, så nå skal jeg legge meg. Jeg får nok ikke så veldig mye tid til bloggen denne uka, men jeg skal gjøre så godt jeg kan :-)