1. 7 for all Mankind 2. Miu Miu 3. Acne 4. Zoe Karssen 5. YSL 6. YSL 7. Victoria Beckham 8. Miu Miu 9. Proenza Schouler

Nå som jeg har begynt å studere har jeg ikke akkurat det største budsjettet å rutte med, men litt vindusshopping i nettbutikkene er lov. Over ser dere noen av mine høstfavoritter som jeg veldig gjerne skulle hatt i garderoben.

Jeg har en greie for jakker og spesielt Velocite-jakken fra Acne er helt fantastisk! Jeg ønsker meg også en ny YSL-ring og disse to liker jeg spesielt godt – endelig har Arty-ringen kommet i rose gold. Glitterskoene er kanskje ikke de mest praktiske til høsten, men jeg ønsket meg de i svart sååå lenge så jeg falt pladask for disse, og Proenza Schouler-vesken har jeg ønsket meg i en halv evighet nå. Mens jeg flyttet så jeg at jeg ikke hadde så mange jeans som jeg trodde så jeg er på utkikk etter et fint par, gjerne burgunder som det er mye av i høst. I fjor høst kjøpte jeg Acne Canada-skjerfet i burgunder og jeg gleder meg til å bruke det igjen :-)

Huff, så kjedelig det er å måtte leve på studentbudsjett… Etter et år der jeg har jobbet og har hatt muligheten til å kjøpe meg stort sett det jeg har hatt lyst på, er det veldig surt å måtte sjekke saldoen hvis jeg skal kjøpe et yoghurtbeger i butikken. Forhåpentligvis får jeg igjen for det om tre år når jeg er ferdig med bachlorgraden.

Har står øverst på ønskelisten deres for høsten?