Jeg har vist dere veskesamlingen min og nå tenkte jeg å vise dere tilbehørsamlingen min, i alle fall deler av den. Jeg har utrolig mye smykker og ringer så alt det gidder jeg ikke å ta bilde av, men her er i alle fall favorittene :-) Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av de to Marc by Marc Jacobs-lommebøkene mine da. Er det ikke typisk? Hvis noen vil se bilde av dem kan jeg gjerne legge ut imorgen da :-)

Først ut er Mulberry-tilbehøret mitt. Pungen og Tillie bracelet kjøpte jeg i London i fjor vinter og det andre armbåndet kjøpte jeg i New York i sommer.

Klokker next..

Marc by Marc Jacobs Henry watch, Michael Kors x 2.

Mer tilbehør! Smykker fra Bjørg, ringer fra YSL og Kenneth Jay Lane, armbånd og pung fra Mulberry, belte fra Moschino og klokker fra MBMJ og Michael Kors.

Sølvringen fra YSL er nok favoritten. En kamerat var så snill og kjøpte den for meg i London i vinter. Stakkars, jeg sendte han rundt for å finne YSL-butikken, haha. Den andre fikk jeg til 19 årsdagen min i fjor og den er kjøpt på YSL i Paris.

Ring fra Kenneth Jay Lane bestilt fra Shopbop.

Skjerf fra Louis Vuitton kjøpt i London sommeren 2012. Dette hadde jeg ønsket meg så utrolig lenge og jeg var supergira da jeg fant det i London. Det blir ikke brukt så ofte til tross for at det er noe av det fineste jeg eier.

Noen av favorittsmykkene. Did I ever tell you that I love statement necklaces? Well, I do. Disse er fra mange forskjellige butikker som H&M, Zara, Glitter, Forever 21, og noen fra småbutikker i New York og Paris. Det nyeste fra Zara (øverst til høyre) er nok favorittsmykket. Jeg har mange flere smykker, men her måtte jeg altså velge ut de jeg liker aller best :-)