Shirt Only jeans Levi’s vest Topshop shoes ? necklace H&M bag Cambridge satchel

Wohoo, antrekksbilder! Foreldrene mine var på besøk et par timer før de dro videre til flyplassen (heldiggrisene skal til Kreta) så da grep jeg sjansen når jeg først hadde pappa som fotograf :)

Nå skal jeg en liten tur til byen for å sende tilbake den ene kjolen jeg bestilte fra ASOS og for å de etter diverse småting jeg trenger. Har veldig lyst på et par lave svarte boots. Noen tips? Finner ingen jeg liker veldig godt. Jeg skal også handle inn noen ting jeg trenger for å lage ferdig bildene vi skal ha over sofa’n i stua. Fordi vi ikke fant noen vi likte bestemte jeg meg for å lage dem selv så jeg er spent på hvordan de blir når jeg er ferdig. Dere skal selvfølgelig få se bilder :-) Når jeg tenker meg om har det skjedd flere ting i leiligheten siden sist så jeg får ta noen bilder når alt er HELT klart.

Ønsker alle sammen en god helg!