Sweater H&M jeans Just Female shoes Topshop bag Mulberry

Ah, Lily er med hjem! I det siste har jeg forestilt meg alle mulige antrekk med denne veska, men aldri fått plass i kofferten når jeg har reist hjem. Denne gangen SKULLE den få være med uansett hvor stappa full kofferten var. Og jeg har fremdeles hekta på disse buksene som dere ser, men jeg har ikke gått med dem konstant i tre uker altså. Det har bare blitt sånn at hver gang jeg har tatt antrekksbilder så har jeg hatt de på. Okei, så det var buksehistorien. Oh, forresten! Husker dere disse bootsene? Kjøpte dem i New York i sommer, men har ikke fått brukt de før nå. Love ’em!

Har dere det fint? :-) Her går det litt opp og ned om dagen, men jeg har så mye å gjøre at jeg ikke rekker å tenke på det. Jeg skal nemlig levere min første eksamen om ti dager, enda en en uke etter det, og den tredje 14. november så jeg har mildt sagt mye å gjøre. Dette gikk opp for meg i går så nå er jeg utrolig stressa. Selv om jeg gjerne skulle lenket meg til Macen og bøkene må jeg dra på jobb i natt. Det skal bli deilig å ta juleferie om ca. 1,5 måned. Tror jeg er ganske ferdig når den tid kommer!

Ønsker alle en god helg!