Picture: Style Scrapbook

Ah, jeg drømmer om denne jakken fra Topshop Unique. Den passer jo til så og si alt, og med en PS11 på skulderen – perfekt!

Ville bare stikke innom og si fra at jeg fortsatt lever. Jeg skal levere min første eksamen denne helgen så hele uken har gått med til skriving. Har ødelagt døgnrytmen helt og sittet oppe til 4 på natten med oppgaven for så å forsove meg til skolen hver dag. Jeg har hele tiden tenkt at det går fint, men jeg merket hvor sliten jeg egentlig var da jeg møtte opp på jobb i dag klokka 7 på morgenen. Ikke nok med at jeg allerede har jobbet en gang i dag, jeg skal nemlig på jobb igjen om en halvtime og jobbe hele natten. Kan ikke si jeg gleder meg..

Skolen tar altså opp all tiden min om dagen med en eksamen som skal leveres på søndag og en som skal leveres om mandag om en uke. Håper å få i alle fall LITT bedre tid etter det. Skal dog prøve å få tatt antrekksbilder i morgen så stay tuned! :-)