Endelig, dere! Nå har jeg mast om hvor mye jeg har lyst til å reise til varmere strøk egentlig siden jeg kom hjem fra New York i juli. Selv om NYC var helt fantastisk så savnet jeg å ha et sted hvor jeg kunne bade og sole meg. Joda, jeg kunne dra til Coney Island, men da tok det meg en time og stranden var faktisk ikke SÅ fin. Anyway, nå har jeg og ei venninne bestemt oss for å reise ei uke til Sharm el Sheik i desember og jeg gleder meg så utrolig masse!

Vi reiser med Star Tour og skal bo på dette flotte hotellet i ei hel uke. Ah, det blir så bra! Hotellet har all inclusive så det er jeg veldig spent på. Har aldri bodd på et hotell med all inclusive før. Har heller aldri vært i Egypt før så hvis dere har noen tips så legg gjerne igjen en kommentar :-) Avreisedatoen er 13. desember og jeg gleder meg sååå mye! Det blir en perfekt feiring på forhåpentligvis vel overstått eksamen. Ikke at jeg har tenkt til å ofre skolen en tanke mens jeg er der, hehe. Det blir deilig å gå i lette sommerklær igjen og ligge på stranden med paraplydrink i hånden <3 Vet ikke med dere, men jeg begynner alltid å planlegge hva jeg skal ha på meg med en gang, haha. Her kan dere se flere bilder av hotellet.

Pictures: startour.no