Jeg ble tipset om en konkurranse i regi av Maybelline i dag som jeg gjerne vil dele med dere. Konkurransen går ut på at man kan vinne en mascara som gir deg akkurat det resultatet du ønsker for dine vipper. Og hvem vil ikke vinne sminke, ikke sant? Jeg meldte meg hvertfall på med en gang :-D Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like Facebooksiden deres, velge hvilket resultat du ønsker at din mascara skal gi deg, og vær med i trekningen av en mascara som gir deg akkurat det restulatet du ønsker. Selv valgte jeg «Falsk vippeeffekt» noe mascaraen Falsies Feather Look lover. De andre mascaraene man kan vinne heter The Colossal og One by One og alle tre hører til Volume Express-serien til Maybelline. Trykk på bildet over for å komme til konkurransen :-)

Som jenter flest er jeg alltid på utkikk etter en god mascara og denne ser i alle fall veldig lovende ut. Jeg liker spesielt godt at den har stor børste. Mine vipper er naturlig ganske lange og bøyde, men jeg trenger en mascara som kan skille vippene og få de til å se fyldige ut så jeg tror denne mascaraen hadde passet bra for meg. I tillegg liker jeg designet, hehe. Flere enn meg som tiltrekkes av ting med fine farger? Krysser fingrene for at jeg vinner, hihi!

Noen som har tenkt til å melde seg på konkurransen? :-)