1. Skjerf fra Becksøndergaard 2. Votter fra UGG Australia 3. Second Female smykke 4. Toalettmappe fra Lulu’s 5. Ring fra Cooee 6. Sminkemappe fra Lulu’s 7. Klokke fra Marc by Marc Jacobs  8. Shorts fra Runwaydreamz 9. Sko fra Debbie 10. Lys fra Voluspa

Hei snupper! Har dere hørt om Miinto.no? Miinto er en norsk nettbutikk som selger alt fra klær og sko til sminkeprodukter, blant annet merker som Jeffrey Campbell, Runwaydreamz, by Marlene Birger, Tiger of Sweden, Cheap Monday, Acne og Wildfox – mye fint med andre ord! Over har jeg satt sammen en collage med noen av mine favoritter, som også kan være tips til julegaver :-)

Jeg har vært så heldig at jeg skal få lov til å dele ut et gavekort på 200 kroner fra Miinto.no til en av mine fine lesere :-) Det eneste dere trenger å gjøre for å delta er å følge bloggen på Bloglovin og Facebook, samt legge igjen en kommentar på dette innlegget. For å få et ekstra lodd i konkurransen, skriv om konkurransen på bloggen din og/eller del på Facebook :) Husk å skrive i kommentaren om dere har gjort dette, og link til innlegget der du har skrevet om konkurransen. Lykke til alle sammen <3