Hei dere! Jeg er så utrolig sliten i dag. Etter å ha sittet våken til 7 om morgenen hver dag denne uken er eksamen endelig levert. Jeg er så lettet! Det har også resultert i at jeg har snudd døgnt helt så jeg er lys våken nå. I løpet av uken har jeg fått noen pakker i posten, blant annet diamanten til mobilen som skal forhindre at støv kommer nedi der man kobler til headset/øreproppene, og et fint smykke jeg har ventet på en stund. Det skal dere få se snart :-D Jeg har handlet en del småting på eBay i det siste, spesielt tilbehør til mobilen. Venter også på dette supersøte coveret!

 

Søtt, ikke sant? :-D

Jeg handler ofte på eBay. Hvis man vet hva man skal søke etter så kan man finne mye fint til en billig penge. Dekselet kostet for eksempel $8 mens diamantpynten $1.

Handler dere ofte på eBay? Kunne det vært gøy med et innlegg med eBay-tips?