Pictures: Pinterest

Hei søtinger! Som jeg har savnet bloggen i det siste. Jeg er midt i eksamensperioden, og har ikke hatt noe fritid denne helgen på grunn av en helt grusom hjemmeeksamen. Vi snakker tre krevende oppgaver og 72 timer å gjøre dem på, og 6-7 timer søvn gjennom helgen. Jeg var på skolen klokken 7 på morgenen for å levere og jeg har aldri vært så lettet før for å ha levert en oppgave. Ikke fornøyd med oppgaven i det hele tatt, men på slutten handlet det bare om å bli ferdig, så får det gå som det går. Jeg fikk ikke lagt meg før klokken nærmet seg 9 på morgenen så jeg har sovet hele ettermiddagen. Heldigvis er det bare en uke igjen, så har jeg endelig juleferie! Det skal bli deilig :-)

Men nok eksamensprat. Hvordan går det med dere? Hater at jeg aldri har tid til å oppdatere bloggen, men så fort jeg er ferdig med eksamen lover jeg at det blir mer og bedre blogging for jeg har en del å fortelle :-) Jeg og ei venninne reiser jo til Egypt snart og jeg gleder meg til å blogge derfra.