I dag er det andre søndag i advent og vi har endelig fått opp litt julepynt her. Det er så koselig! Jeg elsker julen og gleder meg veldig, selv om det blir litt vemodig også fordi det blir vår siste jul i huset. Husker dere at jeg skrev at det hadde skjedd mye i det siste? Den ene tingen er at foreldrene mine har kjøpt leilighet og derfor skal selge huset. Jeg synes det er utrolig trist og klarer nesten ikke å snakke om det, men samtidig kan jeg forstå at et hus er mye å passe på.

I kveld skal jeg på jobb igjen, men før det skal jeg og mamma på juleoppvisning med turnforeningen jeg turnet med før og jeg gleder meg så masse! Da jeg gikk på turn var det liksom ikke jul før vi hadde hatt juleoppvisning, så jeg gleder meg :-) Dere visste kanskje ikke det, men jeg har altså drevet med turn i rundt 7 år og jentene jeg turnet med er så flinke! Bare søk på Fredrikstad turn på Youtube så kan dere se selv :-) Ha en fin søndag videre!