antrekk293

Top Topshop shorts Levi’s blazer Bikbok clutch & necklace H&M shoes ?

Hei dere! Nå er jeg fremme i Sharm el Sheik. Stopper bare innom for å vise dere kveldens antrekk :-) Man må betale for internett her og det går ganske treigt så kan ikke love masse oppdateringer, men skal prøve så godt jeg kan! Hittil er vi fornøyde selv om araberne er litt mer innpåslitne enn forventet. Man kan virkelig ikke gå noe sted her uten å få blikk og kommentarer (jeg er ikke innbilsk, sånn er det faktisk her haha). Som jente får man ikke gå i fred noe sted. Hotellet er fint – vi har fått et ganske stort rom i 3. etasje med utsikt mot bassengområdet så det er i veldig fornøyde med :-) I dag har vi ikke fått gjort så mye fordi vi ikke var fremme før utpå ettermiddagen, men i morgen blir det soling og bading, og jeg gleder meg!