egypt6

Noen bilder fra i går kveld :-) Nå skal vi straks ned til bassenget og sole oss, men tenkte å vise dere bilder fra kvelden vi var ute først. Restaurantene på hotellet er ikke så veeldig fancy så vi har prøvd litt andre restauranter utenfor hotellet også. På lørdag fant vi en koselig kinesisk restaurant og de hadde SÅ god mat. Gjett om vi skal tilbake dit da! Jeg bestilte biff med løk og soyasaus og Kristine bestilte kylling med cashewnøtter. Gode og mette dro vi videre til en engelsk sportsbar og fikk gratis drinker, så videre til Cæsar, en ganske stor nattklubb her. Der ble vi kjent med sjefene og fikk bord på VIP-avdelingen. Helt sykt hvor billig det er her! Inngangsprisen var 220,- og da kunne man bestille så mange drinker man ville. Ikke feil! :-) Vi møtte noen vi ble kjent med på Friday’s den første kvelden og plutselig kom det flere som jobbet på hotellet vårt så det var gøy.

Nå ser det ut som vi er klare til å sole oss og bade så vi snakkes senere! :-)