egypt16 egypt17

Dress Forever 21 shoes Converse bag Mulberry

Det ble dårlig blogging de siste kveldene fordi vi heller ville dra ut, men her er hvertfall antrekket fra mandagen. Vi dro på Viva bar mandag, tirsdag og onsdag, og på onsdag ble det også Cæsar igjen. Det var så gøy! Vi møtte to homofile gutter (okei, menn – de var 32 og 40 haha) fra England på Viva bar på mandag og de tok heeelt av, haha. De tok over dansegulvet og vi sang karaoke, haha. SÅ gøy! De ble med oss ut på tirsdag også, men tror de synes tre dager på rad ble litt mye. Vi var ikke hjemme fra Cæsar før rundt 6 på morgenen så formen var ikke helt på topp på flyturen hjem i går for å si det slik. Har flere bilder og vise dere, men det får bli til senere. Nå må jeg ordne meg og kjøpe inn de siste julegavene. Tenk at det er julaften på mandag! Har det ikke på følelsen i det hele tatt. Vi snakkes senere :-)