Jeg ble veldig fornøyd med gavene jeg fikk i år – fikk alt jeg ønsket meg og mer så da kan jeg virkelig ikke klage :D Her er bilder av  noen av tingene jeg fikk. I tillegg til dette fikk jeg en kjempefin bukse fra Just Female og litt penger.

jul41

 

Disse søte armbåndene og neglelakken fikk jeg av ei venninne. Likte spesielt godt det med peacetegnet på <3

jul40

jul39

Sett fra Lulu’s <3

jul38

Nytt objektiv til kameraet mitt – Dette har jeg ønsket meg så lenge :D Takk til verdens beste storebror og kjæresten hans!

jul37

jul34

Neglelakker fra Deborah Lippmann <3 Elsker alle sammen, men favoritten må nok bli den lilla på det nederste bildet. Den heter Let’s go Crazy, og de andre to heter Lady sings the Blues og Today was a Fairytale.

jul45

Jeffrey Campbell Litas <3 Disse hadde jeg kun sett i butikken og aldri prøvd på, og da jeg prøvde dem var de ganske vonde så det kan hende jeg må bytte disse. Veldig trist for de er jo så fine :(

Hva synes dere? :-) Hva er det fineste dere fikk til jul?