De fleste bloggerne har jo oppsummeringer på slutten av året, og jeg har lurt litt på hvordan jeg skal gjøre det. Årets antrekk? Årets beste kjøp? Opplevelser? Bestemte meg til slutt for å bare samle alt så jeg tenkte å vise dere mine favoritter gjennom året 2012, så here goes! :-)

Årets favorittantrekk

antrekk87antrekk167antrekk211antrekk270egypt8


Årets beste opplevelser

Det må helt klart være de to turene jeg har vært på; Egypt-turen nå i desember og USA-turen i sommer hvor jeg tilbrakte flere uker i New York i tillegg til å reise rundt til andre stater! En helt spesiell opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme <3 Egypt var en helt annen type ferie, men jeg tror aldri jeg har hatt det så gøy på en ferie noen gang! Vil tilbake asap <3

egypt6newyork219newyork200newyork54newyork15

Mens jeg var i New York tok jeg også min første tatovering som jeg er kjempefornøyd med <3

newyork182

Og etter New York-oppholdet mitt flyttet bloggen over til Femelle, noe som selvfølgelig var kjempestas! Femelle har utrolig mange flinke bloggere, så det er gøy å få være med og blogge for dem :-)

Årets beste kjøp

innkjøp167

Miu Miu Vitello Lux/bow bag <3

innkjøp198

Det perfekte statementsmykke fra Zara <3

innkjøp209

Et par praktiske sko for once!

innkjøp197

Og noen litt mindre praktiske – Jeffrey Campbell Litas <3

vesker14

Mulberry Lily <3 Ah, angrer ikke et sekund på at jeg brukte mine siste lommepenger på denne!

vesker16

Balenciaga City i den mest perfekte blåfargen <3

Ellers har det skjedd ganske mye dette året, både hyggelige og mindre hyggelige ting. I august flyttet jeg til Oslo og begynte med studiene. I ettertid har jeg merket at det ikke var helt riktig, men enn så lenge skal jeg fortsette frem til sommeren og ta ferdig det første året mitt før jeg mest sannsynlig flytter tilbake til Fredrikstad for en stund for å finne ut hva jeg vil gjøre videre :-) I løpet av høsten bestemte foreldrene mine seg for å kjøpe leilighet, noe jeg fremdeles ikke har vent meg til tanken på, men de har også kjøpt ferieleilighet i Spania så jeg kan i alle fall trøste meg med at det blir en del turer dit så fort leiligheten er ferdig. Blir fint å ha et sted å flykte til i blant når det blir for kaldt her hjemme :-)

Det var året mitt sånn kort oppsummert :-) Synes dere det er gøy med slike innlegg? Hva er det beste du har opplevd i 2012?

Jeg har merket at det har vært veldig stille på bloggen i det siste. Mulig det er fordi det har vært jul og mange har andre ting å drive med, men jeg blir kjempeglad for kommentarer :-) Rop ut hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om, eller om dere eventuelt har noen idéer til hva jeg bør gjøre annerledes.