IMG_0445 IMG_0446IMG_0448 IMG_0447

I dag har jeg kost meg så masse! Hadde fri både i går og i dag, men i går var jeg nødt til å sitte hjemme hele kvelden og vente på en som skulle sjekke det elektriske anlegget i leiligheten (som btw aldri møtte opp!) noe som gjorde meg utrolig rastløs, så i dag spurte jeg Silje om hun ville bli med og gå litt rundt i byen. Først gikk vi innom Louis Vuitton og Mulberry i sentrum før vi tok turen til Frogner og ruslet litt rundt der, før vi beveget oss mot Bogstadveien. Var blant annet innom MA og kikket på fine Balenciagavesker <3 Turen ble avsluttet med en bedre middag på Olivia. Alt i alt en veldig fin dag :-)

Nå er det straks leggetid for meg. Har forelesning tidlig i morgen og etter det kommer pappa og henter meg fordi jeg skal på jobb i morgen kveld :-) Skal prøve å få til antrekksbilder i morgen så stay tuned!